duminică, 3 iulie 2011

Adevaratul motiv al Crizei Alimentare

Aparitia crizei alimentare ca urmare a unei crize imobiliare este fireasca.
Dintr-o veche statistica din anii 1990 reiese ca omul mediu atribuie aproximativ 50% din venituri pentru locuinta, sub forma platii unei chirii sau a ratelor bancare, atribuind mancarii pana la 20% din venituri. Folosind principiul ciclic, care este un principiu central al banului, omul mediu va trebui sa aloce mancarii aproximativ 50% din venituri , iar 20% locuintei.
Aceasta situatie a fost in timpul perioadei interbelice, pana la nasterea erei industriale, cand casele erau ieftine, iar mancarea era scumpa.
      Celelalte cauze care pot rostogoli criza alimentara, nu sunt altceva decat parghii care fac ca acest fenomen ciclic sa se realizeze in conformitate cu Principiile Universului.
      Iata cum criza imobiliara este un vehicol care aduce obligatoriu criza alimentara. Aceasta a inceput sa se manifeste deja prin scumpirea alimentelor de baza: grau, orez, rosii, ulei, zahar, cartofi.  Vom asista la scumpirea multor alte produse alimentare, dar si la continuare cresteri preturilor produselor deja scumpite.
      Deci, o crestere semnificativa a a pretului alimentelor si o scadere semnificativa a locuintelor este de neevitat si trebuie acceptata ca fiind in conformitate cu Principiile lui D-zeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu