vineri, 6 mai 2011

DUMNEZEU SI BANII !

Banul, folosit in modul in care gandeste D-zeu, poate sa devina pentru noi cea mai frumoasa si benefica forma de energie. Noi, insa,  suntem cei care alegem ca banul sa fie o binecuvantare pentru intreaga noastra fiinta, pentru intreaga noastra societate, asa cum tot noi oamenii alegem ca banul sa fie o pacoste pentru noi, un blestem, o radacina a tuturor relelor. Totul se gaseste in forul nostru interior.  Noi suntem cei care alegem, care constientizam inlauntrul sufletelor noastre. De noi depinde atat binele cat si raul sub toate aspectele existente. Cand vorbim despre bani, lucrul cel mai usor pe care putem sa-l facem “ este sa ne inselam”,  iar oamenii care traiesc in armonie cu Legile Universului stiu asta. Ei simt asta. Simt ca siguranta in lumea banului este cel mai mare hot. De aceea, in lumea banului se foloseste expresia “grad de risc mic sau mare”, dupa caz , nu “grad de siguranta mare sau mic”.
Majoritatea oamenilor privesc banii negativ, ca fiind radacina tuturor relelor, ca fiind ochiul dracului transformand astfel o binecuvantare lasata de D-zeu intr-o pacoste, intr-un blestem. Ei manifesta trairi launtrice de ignoranta, dubiu, incertitudine, dezamagire, lehamite, teama si friica datorita unei lipse acute de recunostinta fata de ban, fata de modul in care D-zeu a lasat sa functioneze banii pe Pamant. Aceste trairi launtrice nu se rasfrang doar asupra deciziilor pe care le ia omul, acestea se manifesta si asupra corpului fizic aparand  in timp anumite suferinte fizice, care actioneaza asupra ficatului, rinichilor, tranzitului intestinal, asupra ochilor, sistemului nervos, inimii si intr-un mod deosebit asupra coloanei vertebrale ( spondiloza, hernie de disc, etc) acestea fiind cauzele spirituale ale suferintei fizice vizavi de ban, create de energia banului folosita intr-un mod necorespunzator. Lipsa manevrarii banului in conformitate cu Principiile Divine fac ca aceste stari de ignoranta, dubiu, incertitudine, furie, dezamagire, teama,  friica launtrica, sa se transmita atat oamenilor cu care interactionam zilnic in plan fizic, cat si asupra oamenilor cu care interactionam la nivel mental si emotional. De aici se nasc marile probleme de ordin financiar, si nu numai, cu care se confrunta intreaga noastra fiinta, intreaga omenire.
In plan mental, aceasta energie folosita necorespunzator, se manifesta printr-o excitare mentala, printr-o continua nemultumire fata de intreaga noastra fiinta, de la modul in care aratam fizic, de diplomele de studii obtinute, pana la masina pe care o conducem,  de casa in care locuim. Aici se regasesc asa zisii “investitori de carton” . Nu trebuie sa depunem eforturi mari sa-i putem vedea, societatea romaneasca abunda de ei.
Dar cel mai des, aceasta energia negativa a banului, in plan mental, se manifesta  prin lipsa banilor –  prin saracie ( anticii spun ca saracia este un mare blestem).  In acest caz subconstientul uman naste o vesnica nemultumire, oamenii se complac in situatia respective. Desi uneori mintea naste putina neliniste, in subconstientul nostrum noi oamenii continuam sa n e complacem in situatia de saracie si dam vina intotdeauna pe exterior, pe guverne indiferent care ar fi ele etc fara sa vedem ca adevarata problema se gaseste defapt inlauntrul sufletelor noastre, in modul nostru de a gandi, de a percepe viata.
In plan emotional , abundenta sau lipsa banilor naste scenarii ( anticii spun ca boala suprema a intregii lumi sunt scenarista). Noi oamenii incercam sa planificam, sa replanificam situatii existente , dar viitorul ne inseala asteptarile. Vorba aia: "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Acest fenomen launtric naste dezamagirii care nu sunt altceva decat suferinta pentru sufletele noastre. In plan emotional energia banului se impleteste in mod armonios cu energia sexuala.
In plan divin, nemanevrarea energiei banului in conformitate cu Principiile Universului, trezeste in intreaga noastra fiinta stari de dubiu, incertitudine, ignoranta, dezamagire, teama, friica. Aceste stari nu sunt defapt starile sufletului nostrum. Ele nu vin de la D-zeu. Cand le recunoastem, avem senzatia ca nu mai suntem noi, nu ne mai recunoastem ca fiinta prin ceea ce suntem in viata de zi cu zi.
Banul este cea mai frecventa forma de energie. Este una dintre cele mai frumoase, profunde si launtrice trairi omenesti. Spre ban se indreapta toate gandurile omului. Subconstientul nostru reactioneaza in ceea ce priveste banii asa cum reactioneaza si la senzatia de sete sau foame.
           Banul sta la baza tuturor actiunilor noastre din momentul in care ne trezim dimineata si ne indreptam pasii spre serviciu, spre business-urile noastre, pana seara tarziu, cand ne punem obositi capul pe perna .. deci intreaga actiune a vietii noastre este o reactie in lant a subconstientului nostru stimulata de energia banului.  Astfel banul ne guverneaza vietiile, nu viceversa. De aceea trebuie sa alegem sa folosim energia banului intr-un mod benefic noua, in conformitate cu Principiile Universului. Sa alegem sa guvernam banii, nu sa ne lasam guvernati de ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu