marți, 17 mai 2011

Cu timp si fara timp!

      Timpul este un dar divin, o binecuvantare de la D-zeu ,dar majoritatea oamenilor manifesta nemultumire fata de timp, fie ca  sunt nemultumiti ca au timp prea putin, fie datorita faptului ca imbatranesc.
     Cei care spun ca au timp prea putin sunt extrem de ocupati, de agitati. Ei folosesc adesea expresia: "Timpul este cel mai mare dusman al omului". Nu stiu ca timpul poate sa fie si cel mai mare aliat sau prieten al omului.
     D-zeu a lasat timpul pe Pamant atat ca unitate de masura, cat si ca o mare bucurie pentru noi oamenii. Depinde de noi cum stim sa pretuim timpul. Noi oamenii alegem sa fim robi ai timpului sau prietenul lui.
     Timpul ne este dusman atunci cand dedicam majoritatea momentelor noastre activitatilor de zi cu zi.. Astfel  uitam ca mai trebuie sa si traim, sa ne bucuram de timp, uitam care ne este menirea in viata. Haideti sa determinam timpul sa ne fie un bun aliat, sa ne fie prieten, nu dusman.
     Pentru cei care asociaza timpul cu imbatranirea, inseamna ca acesta (timpul) a trecut pe langa ei fara sa le intinda mana in semn de prietenie. Deci si acestia l-au considerat pe timp tot un dusman.
     Timpul fiind o binecuvantre de la D-zeu , cu cat il iubim mai mult, cu cat il pretuim mai mult, cu atat ne iubeste mai mult. Cu cat ne iubeste mai mult, cu atat ne putem bucura de prezenta sa.
     Sa iubim timpul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu